Δελτίο τύπου – Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Posted on by on Φεβρουάριος 15th, 2013 | 0 Comments »

pitaΤην Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013, έγινε με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) στο Kitchen Bar στη μαρίνα Αλίμου.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Κωλέττης, προχώρησε σε σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της HFPA τον χρόνο πού μας πέρασε και αναφέρθηκε στις μελλοντικές επιδιώξεις για την νέα χρονιά. Σημαντική ήταν η εξέλιξη-ολοκλήρωση της μεταφοράς της έδρας της Ένωσης, και όλων των αναγκαίων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Μετά και την απόκτηση ΑΦΜ δίνεται η δυνατότητα στην Ένωση των Financial Planners, να προχωρήσουν δυναμικά στην ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

Σύντομους χαιρετισμούς και ενημέρωση για την πορεία της Ένωσης και τις προοπτικές της έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ρ.Χριστοδουλάτου, Γ. Χατζάκης, Λ. Τουρναντζής, Κ. Τριανταφύλου καθώς και το μέλος της HFPA και πρόεδρος του ΠΣΑΣ κ. Ε. Γρυπάρη.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Ε. Κεράνη καθώς κέρδισε το φλουρί της πίτας. Επίσης οι δύο τυχεροί στην κλήρωση που ακολούθησε ήταν οι κ.κ Π. Σύμπερας και Γ. Βλαχάκης..

« Πρόσκληση – Πρωτοχρονιάτικη πίτα
Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης-Εκλογών & Ψηφοδέλτιο »