HFPA

Kαλώς ήρθατε στην Hellenic Financial Planners Association!

1st Financial Planning Forum

Δήλωση Συμμετοχής στο 1ο Financial Planning Forum

Είμαι μέλος της HFPA

Δεν είμαι μέλος της HFPA

Στις 18 Οκτωβρίου έρχεται το πολυαναμενόμενο 1ο Financial Planning Forum της Ένωσης Έλλήνων Financial Planners – HFPA

Η Hellenic Financial Planners Association, με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Forum στην Ελλάδα, ένα σημαντικό και πολυαναμενόμενο forum, με σκοπό την ενημέρωση για το Financial Planning, το ρόλο του Συμβούλου στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό, την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων και τις προοπτικές της επόμενης μέρας.

Το 1ο Financial Planning Forum θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138). Ώρα προσέλευσης 08:30 και ώρα έναρξης 09:30.

Το παρών θα δώσουν εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διακεκριμένοι ομιλητές θα τιμήσουν το forum με τη συμμετοχή τους, θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και θα δώσουν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στη φιλοσοφία του Financial Planning.

Το 1ο Financial Planning Forum, φιλοδοξεί να αποτελέσει μια δυναμική πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, για έναν κλάδο που διαγράφει έντονη δυναμική. Απευθύνεται όχι μόνο στα Μέλη της Ενωσης αλλά προσκαλεί να συμμετάσχουν επαγγελματίες από τον ασφαλιστικό, επενδυτικό και τραπεζικό χώρο που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη και την ενασχόλησή τους με έναν από τους πλέον ανερχόμενους και ενδιαφέροντες τομείς.

Ο Financial Planner ή Financial Advisor, που στα ελληνικά μεταφράζεται σε Σύμβουλο Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού, εκπαιδεύεται και πιστοποιείται για να συμβουλεύει & να καθοδηγεί τον πελάτη του για τη βέλτιστη διαχείριση των οικονομικών του. Το επάγγελμα του Financial Planner προσδίδει κύρος και κοινωνική καταξίωση, ενώ στις διεθνείς αγορές, οι Financial planners κατατάσσονται στις κορυφαίες θέσεις της επαγγελματικής πυραμίδας.

Μέλη στην Ενωση Ελλήνων Financial Planners (H.F.P.A) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον νευραλγικό και άκρως ενδιαφέροντα τομέα του Financial Planning